Βενιζέλειο: Παρακολουθήσεις και απειλές για να κλείσουν στόματα!- Οι φωνές της διευθύντριας… για το ποιο είναι το σόι της!

(Ο διοικητής του Βενιζελείου με τη διοικήτρια της ΥΠΕ Κρήτης)

Σε αναβρασμό είναι το Βενιζέλειο νοσοκομείο Ηρακλείου, μετά και τις χθεσινές νέες αποκαλύψεις του Candiadoc για τις συνθήκες “λειτουργίας” που έχει επιβάλλει μια ομάδα γύρω από τη διοίκηση, την ώρα που η μεγάλη πλειοψηφία των υγειονομικών δίνει τη μάχη με την πανδημία και τις άλλες ασθένειες, κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

Δείτε: Βενιζέλειο: Άνθρωποι πεθαίνουν από covid, οι υγειονομικοί δίνουν μάχες με αυτοθυσία και το παρεάκι συνεχίζει τα ρουσφέτια του…

Δείτε και τις προηγούμενες αναφορές: Βενιζέλειο: Το “μαγαζάκι” του “άριστου” διοικητή και της παρέας των… Νικολήδων! – Τα όσα “θαυμαστά” συμβαίνουν

Βενιζέλειο: Μετά την παγωμάρα από τις αποκαλύψεις, τώρα άρχισαν οι απειλές στο Candiadoc!

Το μάθαμε κι αυτό: Ο “άριστος” διοικητής του Βενιζελείου θεωρεί… ύποπτων συμφερόντων την κριτική του Candiadoc!

Καταγγελία εργαζομένου στο Βενιζέλειο: Αλλάζουν σε κάθε βάρδια το νοσηλευτικό προσωπικό από κλινική covid, σε τυχαίες κλινικές!

Το «πάρτι» στο Βενιζέλειο συνεχίζεται: Νέα καταγγελία εργαζόμενης του νοσοκομείου

Και μόνο τα σχόλια ανθρώπων που είναι φανερό ότι γνωρίζουν τις καταστάσεις, κάτω από την ανάρτηση, αποκαλύπτουν πολλά για το κλίμα στο νοσηλευτικό ίδρυμα αυτή την κρίσιμη περίοδο, αλλά και την ανακούφιση που υπάρχει πλέον από το γεγονός ότι τα “άπλυτα” άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα.

Από την πλευρά της η “άριστη” διοίκηση, απολύτως υπεύθυνη για το κακό κλίμα στο νοσοκομείο και την οργή γιατρών, νοσηλευτών και άλλων εργαζομένων σε σχέση με όσα συμβαίνουν, με αυταρχισμό και απειλές προσπαθεί να “κλείσει στόματα” και να σταματήσουν οι καταγγελίες προς το Candiadoc.

Ήδη από το πρώτο αποκαλυπτικό δημοσίευμα που κάναμε για τον διοικητή και την “παρέα” που κάνει κουμάντο στο νοσηλευτικό ίδρυμα, ρουσφετολογώντας υπέρ των “κολλητών” και κυνηγώντας όλους τους άλλους, είχε ξεκινήσει ένα κυνήγι μαγισσών για τις διαρροές.

Κρήτη: Γαλάζιοι διοικητές νοσοκομείων σε ρόλο… Πουαρό!- Δεν τους νοιάζουν τα προβλήματα αλλά ποιος τα διαρρέει!

Από χθες όμως, αντί κάποιοι να πάρουν τις ευθύνες τους και να βοηθήσουν το νοσοκομείο στην πιο κρίσιμη φάση της πανδημίας είτε διορθώνοντας (αν μπορούν…) πράγματα είτε να διευκολύνουν παραιτούμενοι, καθώς η κατάσταση τούς έχει ξεφύγει, το κυνηγητό αυτό κορυφώθηκε. Διοίκηση και “κολαούζοι” προσπαθούν να επιβάλλουν ένα κλίμα τρομοκρατίας, στοχοποιώντας ανθρώπους που υποτίθεται ότι… κάνουν διαρροές! Μέχρι και ηχογραφήσεις με κινητά έχουν επιστρατεύσει, προσπαθώντας να καταγράψουν συνομιλίες! Απειλούν ότι όποιος δεν κάθεται “καλά” θα έχει επιπτώσεις και θα πάει σπίτι του!

Η διευθύνουσα της νοσηλευτικής, πρωταγωνίστρια στο μπάχαλο και τις διακρίσεις σε βάρος μη αρεστών εργαζομένων, μετά την ανάρτηση γύριζε το νοσοκομείο και έλεγε….”Τίποτα δεν μπορούν να μου κάνουν! Είμαι μια – σ.σ. ανέφερε την οικογένειά της!- ό,τι κι αν λένε ! Δεν μπορούν να με ακουμπήσουν”
Και τα έλεγε στους διαδρόμους και σε υφισταμένους της!

Το σίγουρο είναι ότι πλέον με τη δημοσιότητα που έχουν πάρει οι απαράδεκτες καταστάσεις που έχουν διαμορφωθεί με προσωπική ευθύνη του ίδιου του διοικητή, πολλοί έχουν αποφασίσει να μη συνεχίσουν να αποδέχονται τη λάσπη που καλύπτει το νοσοκομείο.

Και όλα αυτά που συμβαίνουν στο νοσοκομείο είναι όχι μόνο σε απόλυτη γνώση αλλά προφανώς (αφού δεν αλλάζουν) σε απόλυτη κάλυψη της διοικήτριας της ΥΠΕ Κρήτης.

Το Candiadoc έχει τόσα στοιχεία στη διάθεσή του και θα συνεχίσει τις αποκαλύψεις για πολύ ακόμα χρόνο, μέχρι να ομαλοποιηθεί η κατάσταση. Κι ας καταλάβουν εκεί στην “άριστη” διοίκηση ότι οι απειλές δε λύνουν κανένα πρόβλημα, ούτε ανακόπτουν τη ροή της πληροφόρησής μας. Αυτή είναι- όπως προαναφέραμε- ήδη “πλούσια” για τα έργα τις τις ημέρες τους…

Σχετικά Άρθρα

2 Thoughts to “Βενιζέλειο: Παρακολουθήσεις και απειλές για να κλείσουν στόματα!- Οι φωνές της διευθύντριας… για το ποιο είναι το σόι της!”

  1. Σιδερακης Γεώργιος

    Αυτή είναι η πραγματικότητα χωρίς υπερβολές έτσι ακριβώς όπως την περιγράφετε
    Δεν αρέσει σε κανένα αυτή η κατάσταση πλην όλων εκείνων που εξυπηρετούν τα συμφέροντα των ίδιων και των πολιτικών προϊσταμένων
    Έχουμε δύσκολο έργο μπροστά μας αλλά και υποχρέωση να αλλάξει πια αυτό το ντροπιαστικό καθεστώς
    Δεν αξίζει σε κανένα αυτή η αθλιότητα είτε είναι εργαζόμενος στο σύστημα υγείας είτε νοσηλευόμενος
    ΗΘΙΚΟΊ ΑΥΤΟΥΡΓΟΊ ΣΕ ΕΝΑ ΈΓΚΛΗΜΑ ΔΙΆΡΚΕΙΑΣ ΕΊΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΌΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΆΝΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΌΓΝΩΣΙΑ ΑΥΤΟ!!!

  2. Γιωργος Λουρακης

    Μα δεν ειναι ενα και δυο αυτα που γραφετε. Χαμος γινεται !
    Εχει το υπουργειο λογο; Η 7 ΥΠΕ;
    Μα κανεις? ΕΙναι συμπεριφορές στις παρυφές της νομιμότητας αλλα σίγουρα οχι συναδελφικές.
    Ποιοι νομιζουν οτι ειναι ; και τι σχεση εχει η οικογενεια του καθε ενα; τι ντροπες ειναι αυτε;
    αν ηταν ανθρωποι θα επρεπε να ειχαν παραιτηθει…ή το υπουργειο θα πρεπει να τους παψει ολους. αντικατασταση ! δεν μπορουν να φερνουν το προσωπικο σε τετοια κατασταση.
    οι μισοι εκει μεσα ειναι στα ορια της καταθλιψης και οχι απο την πανδημια!
    ντροπη ντροπη ντροπη ! σε ολους ! υπουργειο, ΥΠΕ και διοικηση (αν υπαρχει) του βενιζελειου

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί